A kötelező termelési gyakorlathoz kapcsolódó dokumentumok

A kötelező termelési gyakorlatról leírás, kitöltendő dokumentumok és az elkészítendő jelentés formai, tartalmi és irodalomfelhasználási követelményei az alábbiakban letölthetőek.

 

Mindenki minden dokumentumot töltsön le, és kellő odafigyeléssel értelmezze azokat, a jelentést a követelményeknek megfelelően készítse el!

Általános tudnivalók a termelési gyakorlatról
Kérvény a termelési gyakorlat elfogadására
A termelési gyakorlati igazolás
A termelési gyakorlati jelentés formai és tartalmi követelményei
A termelési gyakorlati jelentéshez kapcsolódó sablon/mintaszöveg
Irodalomfelhasználási elvárások
Dokumentumsablon

 

A dokumentumsablon alkalmazása: 

 

Tgyjsablon.dot dokumentumsablont megnyitjuk (dupla kattintással bárhonnan), majd elmentjük Mentés másként dokumentumsablonként (alul ki kell választani a legördülő menüből) a sablonok közé. Ebben az esetben a Word a megfelelő helyre fogja tenni a sablont.

 

Ezután új file-t nyitunk meg File/Új dokumentum, közben jobboldalt megjelenő listából az Új dokumentum megnyitása sablon alapján/Általános sablonok-ra kattintva, kiválasztható aTgyjsablon.dot dokumentumsablon.

Az így megnyitott üres file tartalmaz minden formázást, amit a következők szerint lehet alkalmazni: a már korábban megírt szöveget beszúrjuk, majd bekezdésenként, akár szavanként kijelölve alkalmazhatók a különböző stílusok a Formátum/Stílusok és formázás/Alkalmazandó formátum kiválasztása menü segítségével.

A különböző formátumok képe és a jelentéstől elvárt külalak (lásd táblázatok, ábrák, képek, fotók, mellékletek számozása, stb.) megtekinthető a Term_gyak_jelentes_sablon_mintaszoveg file-ban.

A termelési gyakorlat felelős oktatója Dr. Lénárt László egyetemi docens!

Kapcsolat

Miskolci Egyetem

Környezetgazdálkodási Intézet

3515 Miskolc-Egyetemváros

+36 (46) 565-072
+36 (46) 565-072
hgedit@uni-miskolc.hu