Tisztelt Kollégák!

A Miskolci Egyetem Környezetgazdálkodási Intézete szervezésében 2017. november 27-én az MBFSZ Stefánia úti székházának dísztermében tartjuk Juhász József professzor úr 90. születésnapi köszöntését. A kötetlen kollegiális, baráti eseményre ezúton tisztelettel hívjuk professzor úr tisztelőit, egykori hallgatóit, munkatársait, így Önt is.

A rendezvény előzetes programja:

Időpont: 2017. november 27., hétfő

10.30-11.00 Regisztráció

11.00-12.00 Juhász József professzor úr köszöntése

12.00-13.00 Állófogadás

13.00-14.30 a KINDRA projekt* workshop, kötetlen szakmai fórum

Helyszín: MBFSz Stefánia úti székház díszterme, 1143 Budapest, Stefánia út 14.

A rendezvényen a részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött! A jelentkezéseket 2017. november 3-ig fogadjuk az alábbi linken.

Juhász professzor úr részére meglepetés ajándékot készítünk, amelyhez minél többek aktív részvételét várjuk. A lenti linken található sablon kitöltésével hozzájárulhat egy, az alkalomra készített emlékkönyv tartalmához. Amennyiben van a professzor úrhoz köthető emlékképe, élménye (akár komoly, vagy humoros), vagy egyszerűen csak néhány mondattal köszönteni szeretné professzor urat, kérjük, hogy írja le a lenti linken található sablonba, és küldje meg részünkre a hgwater@uni-miskolc.hu email címre 2017. november 3-ig.  A fájlt word formátumban kérjük, a fájl elnevezésében a köszöntő személy vezetékneve jelenjen meg az alábbiak szerint: JJ90_emlékkönyv_vezeteknev.doc

Emlékkönyvi bejegyzés sablonja letölthető innen.

 

Kérjük, hogy ezt a meghívót juttassa el olyan egykori diákoknak, kollégáknak akik a köszöntésen szívesen részt vennének! Az esemény fenti részleteit az ünnepelt előtt természetesen szeretnénk titokban tartani!

Együttműködését köszönöm!

 

Jó szerencsét,

Madarász Tamás

intézetigazgató/head of institute