Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.

2021-ben is Víz Világnapi Fotóposzter pályázat!

  •  Hírek
  • 2021-02-23 17:40:00
A Magyar Hidrológiai Társaság Borsodi Területi Szervezetének (MHT BTSz) és a Miskolci Egyetem Műszaki Földtudományi Karának (ME MFK) közös pályázati felhívása a 2021. évi Víz Világnapi Fotóposzter Pályázatra (ELŐZETES KIÍRÁS)
A MHT BTSz és az ME MFK a VÍZ ezernyi arcának, áldásának és kártételeinek, természetben betöltött szerepének, sok-irányú felhasználásának, a Víz és az Ember kapcsolatának bemutatására fotóposzter (fotók + magyarázószöveg felhaszná-lásával készített, poszter formájú) pályázatot hirdet. A pályázat bárki számára nyílt!
 
Témák:
I. A VÍZ hangulati szempontból történő bemutatása (víz, hó, jég, zúzmara, víznyelő, vizes barlang, cseppkövek, for-rás, vízesés, vízpart, vízi sportok, fürdők, uszodák, rekreáció, élővilág a vízben és a víz környezetében stb.). CSAK SAJÁT FOTÓK FELHASZNÁLÁSÁVAL!
 
II. A VÍZ társadalmi (szakmai) szerepének bemutatása (ivóvíz, ásványvíz, gyógyvíz és beszerzésük, árvízvédelem, a vízenergia kihasználás, termálvíz és felhasználása, vízi munkák, ökológiai vízfelhasználás stb.). A SZAKMAISÁG BIZONYÍTÁSÁRA TÉRKÉP, KÉPESLAP, ÁBRA STB. FELHASZNÁLHATÓ A SAJÁT KÉPEK MELLETT!
 
III. A magyar vízgazdálkodás, valamint a Magyar Hidrológiai Társaság bármely történésének archív, képi bemutatá-sa. ARCHÍV KÉPANYAG IS FELHASZNÁLHATÓ, A FORRÁS MEGJELÖLÉSÉVEL!
 
A pályázatot az alábbi 9 kategóriában írjuk ki:
 
  • „általános iskolások” részére 14 éves korig (csak az I. témára),
  • „középiskolások” részére 18 éves korig (csak az I. és II. témákra),
  • egyetemi, főiskolai hallgatók és ifjú szakemberek részére 35 éves korhatárig (az I., II., III. témákra),
  • út-törő (korán született) szakemberek részére korhatár nélkül (az I., II., III. témákra).

Részletek a kiírásban.

Jelentkezési lap.

Megosztás