Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.

Oktatás

 

A tanszék a kar mindhárom alapszakán biztosítja a hidrogeológiai alapok oktatását, ezen felül a szaktól függően különböző mértékű speciálisabb tudást nyújtó órákat is biztosít.
 
A mesterszakok közül az intézethez tartozik az országosan egyedülálló hidrogeológus mérnök MSc mesterszak valamint a tematikájában szintén unikális környezetmérnök MSc mesterszak ahol számos tantárgy keretin belül ismerkedhetnek meg a hallgatók a hidrogeológia-mérnökgeológia-kármentesítés kérdéseivel, legújabb módszereivel.
 
Ezen felül oktató-kutató kolégáink vállalják továbbképzések szervezését és előadások tartását hidrogeológia, mérnökgeológia és környezetvédelem-kármentesítés területen.
 
A különböző szakokon oktatott tárgyak előadásanyagai és gyakorlati feladat kiírásai és segédletei elérhetőek az oldalunkon.
 
Az Intézethez tartozó szakok államvizsga tételei, valamint az oktatott tárgyak dossziéi szintén megtalálhatóak oldalunkon.

A tanszék oktatói által jegyzett legfirssebb tankönyvek: